Pályaválasztási tanácsadó program licensz

9 450 Ft

Kategória:

Leírás

Hónapok, évek óta töprengsz, hogy mivel foglalkozz? Fejfájást okoz a pályaválasztás? Nem jutsz dűlőre, hova tanulj tovább, milyen szakot vagy fakultációt válassz? Mi 24 órán belül választ adunk!

A bárhol, bármikor, számítógép vagy akár tablet előtt online elvégezhető pályaválasztási tréningünk személyre szabott pályaválasztási javaslatot ad, a kompetenciák és érdeklődési kör pontos felmérésével, a javasolt szakok és irányok részletes leírásával.

Mi a Pályaválasztás Online?

A módszer egy 20 éve kialakított és használt módszer, egy pszichológusnál eltöltött személyes tanácsadás online formája. Úgy hangoltuk, hogy 13 és 20 év között adja a legjobb eredményt. Tehát akár középiskola, fakultációválasztás, vagy egyetemi felvételi előtt állsz, vagy már érettségi után valamilyen képzésen vagy egyetemen tanulsz, de váltanál, érdemes nekivágnod.

Ingyenes pályaválasztási tesztek?

Néhány működik, néhány nem. Nem gondoljuk, hogy mindegyik sarlatánság, de azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy 15-20 kérdéssel fel lehet mérni egy személyiséget, és korrekt választ adni a döntést illetően. Ennél a személyiségünk jóval bonyolultabb, Megkockáztatod?

A játék végén komlex és átfogó választ adunk az érdeklődésedről, készségeidről, képességeidről és több, alternatív egyetemi szakra vagy szakmára vonatkozó javaslatot, ahova érdemes beadnod a jelentkezésed.

Személyes vagy online tanácsadás?

Sok nagyon jó szakember foglalkozik pályaválasztási tanácsadással iskolákban, intézményekben, egyénileg vagy csoportosan. Vannak ingyenes és fizetős tanácsadások. Egy azonban mindegyikükben közös, hogy időpontot kell foglalni, oda kell utazni egy vagy több alkalommal, azután várni az eredményre.

Miért utaznál órákat, várnál heteket a válaszra? Bárhol, a géped előtt ülve, 24 órán belül megnyugtató javaslatokat kapsz.

Elégedettségi garancia

Ahogy feljebb is írtuk, a módszer kipróbált és tuti. Viszont nem mindenki kész az eredmény elfogadására. Van, hogy irányítjuk a válaszainkat, esetleg más eredményben reménykedünk.

Akárhogy is, az eredményre elégedettségi garanciát adunk. Ha úgy érzed, hogy az elemzés, illetve javaslat nem rólad szól, nem testhezálló, írd meg nekünk e-mailben. A teljes vételárat visszatérítjük.

Szeretnénk, ha elégedett lennél.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.