A pályaválasztás a legtöbb fiatalnak megoldatlan kérdést jelent. Néhány, már korán tudatos szerencsésen kívül 90%-ban keresztülmegyünk azon az idegőrlő és kényelmetlen folyamaton, mikor a család, a barátok, a tanárok próbálnak egy döntést kicsiholni az életünk hátralévő részéről. Kezdődik a mi leszel, ha nagy leszel kérdéssel, aztán jön a na, és hova mész tovább? Hát mit tudom én, hogy mi akarok lenni. Gazdag. Nyugdíjas. Boldog. Sikeres. Valami.

Jobb híján felsőoktatási intézmények felvételi követelményeiből indulunk ki, amilyen tantárgyból jól teljesítünk, az azokat előíró szakra jelentkezünk. Esetleg visszük tovább a családi hagyományokat, édesapád / édesanyád is jogász / mérnök / orvos stb., jó lesz az neked is. Vagy mindegy, csak diplománk legyen.

Pedig létezik nagyon egyszerű megoldás. Mindannyiunk személyisége összetett, számtalan fajta tulajdonságunk és érdeklődésünk meghatározza azokat a kereteket, amiben várhatóan egész életünkben jól érezhetjük magunkat. Ezek pedig minden tizenévesben kialakulnak.

A módszer egy 20 éve kialakított és használt módszer, egy pszichológusnál eltöltött személyes tanácsadás online formája.

A bárhol, bármikor, számítógép vagy akár tablet előtt online elvégezhető pályaválasztási tréningünk személyre szabott pályaválasztási javaslatot ad, a kompetenciák és érdeklődési kör pontos felmérésével, a javasolt szakok és irányok részletes leírásával.

Amit kínálunk:

  • Egy 1-1,5 óra alatt végigjátszható játékot,
  • Szakmailag korrekt, kipróbált, magas szintű anyagot,
  • A végén egy kb. 10 oldalas visszajelzést e-mailben,
  • Elemzést a fő készségekről, erősségekről
  • Konkrét, szakra, intézményre vonatkozó pályaválasztási javaslatot

Egyszerű, nem?

Kategória: Egyéb

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük